Over ons

De eerste Co van Co & Co’s heeft betrekking op de initiatiefnemer en huidig partner Co Baelemans. Co heeft jarenlang in de horeca en in de frituurwereld in Belgie gewerkt en is er samen met zijn vrouw Caroline, als Nederlandse inwoners van Belgie, in geslaagd een van de meest succesvolle frituren in Belgie neer te zetten. Logisch dat er uiteindelijk diverse kapers op de kust waren om de frituur over te nemen. Wat vervolgens ook gebeurde.

Al tijdens het overnameproces waren er zowel aan koperskant als aan de aanbodkant mensen die Co aanklampten of raadpleegden met de vraag of hij ook voor hen iets kon betekenen. Daar heeft hij gaandeweg gehoor aan gegeven, wat na een aantal voorspoedige adviestrtajecten en bemiddelingen leidde tot het plan om hier serieus werk van te gaan maken. Maar dan wel het liefst samen met een zakenpartner/compagnon.

Met de komst van Berry van Hoof was de eerste reden van de tweede Co(‘s) geboren. Berry komt uit de advieswereld en heeft naam gemaakt in Nederland met een eigen werving- en selectiebureau. Dat bedrijf met 10 kantoren verdeeld over de grootste steden verkocht hij aan het Engelse Hays, waarna hij voor Hays overnames is gaan doen in Nederland, Belgie en Duitsland. In Co & Co’s hebben zij vervolgens de krachten gebundeld.

Beiden hebben de ervaring van het verkopen van het eigen bedrijf en van alle haken en ogen die dat met zich meebrengt. Beiden hebben ook aan de koperskant ruime ervaring opgedaan. Co kent de horeca en met name de frituurwereld van binnenuit en Berry is geschoold in de zakelijke dienstverlening. De samenwerking zorgt voor toegevoegde waarde aan de opdrachtgevers, maar ook aan alle andere betrokken partijen.    

De tweede Co(‘s) slaat daarom op veel meer dan op de aanwezigheid van een compagnon. Het is een manier om aan te geven dat Co & Co’s zich graag omringt met mensen die in hun manier van (zaken) doen ook uit zijn op partnerships. Geen eendagsvliegen, maar betrouwbare partijen met wie toekomstbestenidge relaties kunnen worden opgebouwd. Met name dat weerspiegelt de pay-off van Co & Co’s: Partners in Horeca-Zaken!